CEWET

Pohjana on autokaupan pitkä kokemus. Pystymme tarjoamaan kaupan ammattilaista projekteihin tai paikkaamaan hetkellistä henkilöstövajetta. Toimeksianto voi olla muutaman päivän mittainen tai kestää pidempää, useita kuukausia. Tarvitsetpa sitten automyyjää, soittolistojen läpikäyntiä, kampanjan suunnittelua -tai toteuttajaa, olemme käytettävissänne!

Edustan Pohjanmaalla sijaitsevaa pakkausten ammattilaista,Orapacia. Pystymme tarjoamaan erikoispakkauksia tai sitten ihan peruspakkauksia- tarpeesi mukaan. Kaikki pakkaukset yksilöllisen ilmeesi mukaan, skandinavian moderneimmalta linjastolta!

Orapacin valikoimista mm. Lavanauhat, aterimille pakkaus, johon painatus kampanjan mukan, 360 katselulaite räätälöitynä tarpeesi mukaan tai erikoispakkaukset vaikkapa yrityksesi toimitilasta, autokalustosta tai jostakin muusta, mistä sinut tunnistetaan!

Edustamme myös paketti- ja huoltoautojen kalusteita ja lisävarusteita. Kalusteet valmistaa Work System Ruotsissa. Kalusteet ovat kolaritestattuja, laadukkaita ja hinta-laatusuhteeltaan maan kärkeä. Kalusteille myönnetään 3 vuoden takuu.

Etsin myös koko ajan uusia edustuksia, tarjoa tuotteitasi myyntiin!


Cewet

Y-tunnus 2684647-7

Terhi Weckman

Tengströminkatu 31 C

68620 Pietarsaari

terhi.weckman@cewet.fi

+358-50-5646019