PAKKAUKSET OSANA MARKKINOINTIA


Pakkaus rakentaa brändiä monella eri tavalla ja on tärkeä osa yrityksesi kokonaisviestintää. Hyvin suunnitellut pakkaukset herättävät mielenkiintoa ja saavat tuotteesi erottumaan. Laadukas pakkaus viestii yrityksen arvostuksesta asiakkaitaan kohtaan. Hyvin suunniteltu ja innovatiivinen pakkaus suojaa tuotetta ja viestii hyvää käytettävyyttä, toimivuutta ja erilaisuutta. Käytössämme olevilla materiaaleilla, tuotantotekniikoilla sekä toimivilla rakenteilla saamme aikaan yksilöllisiä pakkauksia, jotka ovat tuotteesi arvoisia ja tukevat yrityksesi ilmettä. Käytämme valmistuksessa vain laadukkaita, kuluttajaystävällisiä ja 100% kierrätettäviä raaka-ainieta.


Kun haluat antaa lahjan tai laittaa myyntiin jotain, mikä innostaa, herättää mielenkiintoa ja markkinoi yritystäsi- Ota yhteys! Suunnittelemme kanssasi pakkauksen, joka erottuu massasta.


Ravintoloihin suunnattu pakkaus, jonne aterimet ja servetin saa siististi. Pakkaus on tyylikäs ja siihen saa painettua yrityksen oman logon ja vaikkapa menun jos niin halutaan. Pakkaus nopeuttaa asiakaspalvelua, on hygieeninen ja antaa ammattimaisen vaikutelman tekemisestä.

Erinomainen tuote pikaruokaloihin, laivayhtiöille, festareille, kaikkialle, mistä ruokaa saa mukaan.


Ennen sarjatuotantoa teemme rakennemallin, jonka avulla voit testata pakkauksen toimivuutta. Käytämme myös 3D-kuvaa grafiikan toimivuuden testaukseen.

Terhi Weckman

terhi.weckman@cewet.fi

050-5646019

Powerd by Orapac

Orapac hirtoriaa ja nykypäivää

2015-12-03 Orapac sai World Star palkinon!